mys dag

har tillbringat hela dagen med mamma å sofie, vi har solat, bakat vaninljbullar och så har jag klippt å färgat mammas hår..


just nu ligger vi bara på soffan å slappar å kollar på tv, såg att bonde söker fru börjar nu kl 21.. de måste man ju se.. :)

jag e sjukt mätt nu, har käkat 3 bullar... jätte goda va dom!


igår va de 3:ornas visning på skolan.. klassen samlade sig hos cindy vid 12.. satt på ballkongen å solade, hon bor ju så fint nere på dockan, kändes som man var utomlands..skulle va på skolan 4 å hjälpa till men vi kom lite sent.. började fixa med tilltugg å sånt å alla väntade på att vi skulle få börja dricka vin,, när vi väl fick de yrade mest runt å hade kul! visningen var super.. gud va duktiga dom e, om exakt 1 år e de vår tur att ha visningen.. så nervöst redan.. men kul ändå!!!!

nää dax att gå ut med vovvarna.. puss haj

lite bilder från igår....

härlig FREDAG!

tänkte försöka börja skriva lite blogg igen... älskar ju att läsa andras bloggar:)

har fullt upp i skolan nu.. massa att plugga till slutprovet.. har haft modeller på alla klippningar nu så den 1a juni börjas de med kunder.. så nervöst men himmla kul! nästa vecka blir väldigt kort å bara roliga saker på schemat.. ska ha egen hårvård på måndag, klippa å färja håren på varandra, sen på tisdag kommer pappa in å klipper sig å på onsdag har vi visning så då blir de tydligen massa fest efteråt :)

idag: började skolan kl 9 hade prov i ekonomi idag, gick hur bra som helst tror jag.
tog inte så lång tid slutade redan kvart i 10.. jäkligt skönt!
åkte hem å pluggade lite sen ner till stan med sofie å simon å handlade hårfärg till sofie..
har färjat hennes hår nu lite mörkare igen,, blev jätte fint!

sitter hemma hos sofie nu å kollar på film..

får fortsätta imorn..
RSS 2.0