Modell?

väldigt sent ute men om det är någon som vill klippa sig gratis i morgon på skolan så är det bara att komma. har extra klippdag i morgon.

och jag kommer att vara på studio extreme min praktik på fredag och även i sommar när jag är ledig från mitt andra jobb så ni vet! många som frågat hur jag ska göra nu när jag snart har sommar lov men vill ju så klart inte förlora mina kunder. ring på min mobil om ni vill boka tid. 0738447181 ;)

behöver fortfarande nån som vill förändra sig, färg och klipp den 8e juni????????????????????????????
kanske ni känner någon som vill?



Är med Emma och Sofie


Gratis spotify!

http://www.gratispremium.com/?ref=390947

hemma...

jag e hemma från skolan idag, sååå "sjuk"!

lite sur e jag för mamma och sofie är ute hos jenny och zion och solar. jag vill meee dit men har ju ingen bil och dom tycker inte det är lönt att hämta mig eftersom dom snart ska hem.. har inte träffat zion på jätte länge ju :(
men i morgon får jag träffa honom för då kommer jenny och mamma till min praktik och ska färga håren och tar med lille fisen :)

fan va nice väder det är idag.. ska sätta mig på ballkongen nu och dricka kaffe å röka en cigg :)
haha fan va fult!






tycker ni de e kul när jag lägger upp lite gamla bilder?

Tisdag!

idag fick vi sluta tidigt. var i trelleborg redan halv 1, gutt!

bjöd hem mammsen, sofie och sune på torta och kaffe :)

sen har jag bjudit snuffan på mat oxå. hon ska förhöra mig på provet och sen ska vi spela wii.

men först ska jag och tobbe köra och handla. hatar att veckohandla. drygt!!

i morgon har vi vår sista kund dag denna terminen, lovley :)


ystads djurpark i somras :)

Pluggar

usch det västa jag vet e fan å plugga. ska inte klaga för vi har typ ingen teori alls i skolan. men ett stort teoriprov i slutet av varje termin och det har vi nu på fredag. brukar vara ute i bättre tid men det är inte lönt. man kan bara få godkänt och dom andra gångerna har jag bara haft 7 fel av ca 300 frågor men bara fått godkänt. så de får bli som det blir denna gången.

i morgon har vi ett mini cert prov på klassisk herr, när man klipper det snaggat med sax över kam. ska ha min kära pappa som modell :) kommer nog gå bra!

längat tills på lördag för då ska vi tura till tyskland. ladda hem inför sommaren ;) blir ett gäng på 12- 13 pers. kommer nog bli ball. om det är någon som är sugen på att hänga med så säg bara till.

i juni någon gång så behöver jag en modell som jag ska göra om helt, både klipp och färg. så om någon känner för en omvandling så hör gärna av er å säg vad ni kan tänka er :)


hittade en gammal bild. från min ballkong i höör "saknar" 

slappe söndag!

idag har jag och älskling varit ute och kört i flera timmar. körde till svedala, skurup och sen ystad. fast på massa småvägar och kullar, så himla mysigt å bara köra och titta på ställen man aldrig varit på. stannade vis stranden i ystad och gick på strandpromenaden och fikade på ett jätte mysigt fik. iza var så klart oxå med:) ystad är verkligen jätte mysigt både jag och tobbe skulle kunna tänka oss att bo där faktiskt.

handlade med oss mat hem sen har vi bara legat i soffan och slappat. nu kollar vi på wallander.



 

:)

fan va grym vår visning var igår! vår klass e helt klart bäst!

Tack så jätte mycke mina modeller paulina och susanne för allt igår! ni var så himla duktiga!

vi var ju på skolan redan kl. 8 på morgonen. höll på hela dagen, de va skit stressigt. hann ju knappt äta men kul var de. när visningen började så kunde man äntligen slappna av å dricka vin. sen efteråt drog musiken igång och vi dansade och hade kul! sen åkte typ hälften av klassen in till stan och festade vidare men jag och sofie åkte hem. ganska skönt med tanske på att vi ska ha kalas här hemma idag och det ser ut som fan. så nu ska det storstädas.







I morgon smäller de!

har inte haft en minut över till att skriva i bloggen.

har fullt upp med allt fix inför vår visning i morgon.. åhhh shiiit de e verkligen i morgon. ska bli så himla kul!

känner att allt jag gjort blir jätte bra. klippte och färgade susannes hår i går på skolan, blev hela dagen men de va de värt, blev jätte snyggt enligt mig ;) sen testade jag hela frisyren och kläderna på paulina igår kväll och de satt som en smäck :)

fan va de har gått mycke pengar till detta denna månaden, och inte nog med de, var precis nere i stan med mamma och skulle köpa säkerhetsnålar och råkar få med mig ett par skor hem.. men jag ville så gärna ha dom, vita låga converse i skinn. mycke bättre än tyg. dom blir skitiga direkt och allt hår fastnar på dom när man klipper.. så jag e nöjd :)

jag och paulina åker in till skolan redan 20 över 7 i morgon bitti. kommer bli en lång dag. sista visningen är kl. 20.30 sen blir de så klart utgång efteråt :) då ska vi fira wiihhoo!!!

lägger i bilder sen :)


00.00

klockan e 00.00 :)

precis kommit hem. har ju varit hos johanna å fixat håret och sen blev de en runda upp till sofie och simon på kaffe...

tobbe e ju inte hemma, han e hos mulle och har kollat på hockey så jag kände att de inte var så brott hem.. så jävla tråkigt att va hemma själv, hatar de!

men nu tänkte jag sätta på en film å sen sova så jag e utvilad till i morgon. blir att vi ska hem till johanna å förfesta, madde kommer oxå dit så de ska bli skit kul. sen blir de utgång i trellehulla!

blev inte ikea idag, vi ikörde i stället till vellinge blomman. de e alltid så mysigt att gå där å titta :)

så här blev håret. satte bara exstesions fram och så e de kort där bak.

Go morron!

ligger i sängen å planerar vad vi ska hitta på idag. blir nog in till ikea en runda :) behäver nya vinglas, vi har typ 5 st i olika sorter å de räcker inte. tobbe ska ha kalas nästa helg så då blir de smörgåstorta å vin.. gott!

i kväll ska jag träffa johhana, hon ska sätta i exstansions på mig och klippa mig. längtar :)

i morgon blir de party, wiihooo!!



jag och sofie har snart klarat hela super mario.. :)

Långledig!

sååå guttt! har precis varit och käkat frukost hos tobbes farmor, trevligt trevligt!

Snart kommer paulina, vi ska testa uppsättningen och så ska hon testa en klänning som min kära mamma köpte till mig i London. så gulligt! en skit häftig rockabilly klänning som jag tänkte paulina skulle ha på sig visningen.
Hoppas den passar :)


Härliga lördag!

nu e här såå fint hemma. har precis käkat å korkat upp en flaska vin, mums!

var uppe på onoff å köpte super mario bross till wii innan. fan va kul de e! precis som gamla super mario fast med många nya funktioner :) väntar på att tobbe ska komma upp med iza sen ska vi spela igen.. tobbe e en sån dålig förlorare, han blir skit sur hela tiden å skyller på mig när han dör.. man spelar ju tillsammans å ska igentligen hjälpa varandra men de blir lite svårt för oss ibland :)

vi var nere på video mix i går å hyrde filmer å köpte en massa godis för 300 kr.. haha fatta hur mycke godis vi ska käka denna helgen... gutt!!

känner mig som en dålig kompis, glömmer ibland att svara på sms, läser de å tänker att jag ska svara när jag får tid. jovisst de blir ju aldrig av.. förlåt!! ska verkligen skärpa mig! sen e jag väldigt dålig på att höra av mig till mina vänner oxå..sorry! 

hoppas ni får en fin fin lördag! pusss

Tjohejsan..

är hos snuffan och simon och hälsar på. sofie har varit barnvakt åt zion och då var jag bara tvungen att komma å busa med lillebror :) han har blivigt så stor nu, skrattar hela tiden, vad man än gör.. hehe.. sen skulle jag klippa simon oxå så de har jag gjort.

som ni ser har jag försökt ändra min blogg.. gick åt skogen, fattar fan inte hur man gör, ska de va så klöddigt? jaja nu får de va så här tills någon hjälper min :(

idag har jag vatt ledig, sååå nice! vi fick ledigt för att handla saker till visningen så de har jag gjort..

i morgon e de praktik igen, kommer gå fort för jag har kunder hela dagen.

så skönt de ska bli med helg, första helgen på länge som vi inte har något planerat. så jag och älskling ska bara va hemma å städa, handla massa med godis och hyra filmer. kan behövas en sån helg ibland.


Zions dop


På zions dop


Förfesten hos Robban i lördags


Zion idag

Väntar!

sitter helt klar nu och bara väntar på att jenny, johan och zion ska komma å fixa håren. inte zion då men dom andra 2 slashaserna. 2 tidsoptimister i en familj blir fan inte bra.. dom skulle varit här kl. 10 men inte har dom dykt upp än.. jaja som tur e så e jag redan klar så behöver inte få nån panik över det!

ikväll blir det grillfest hos jenny och johan. ska bli så mysigt och kul! just nu e det jätte fint väder här men det ska ju tydligen regna idag. men kanske uppehåll vid kusterna. hoppas på de!

ska bli underbart gott med en iskall öl sen. lugna mina nerver lite och bara ha kul!



hoppas på utgång i kväll :P
RSS 2.0