Det snurrar i min skalle!

shit, de händer så mycke nu i mitt liv så jag blir helt förvirrad.

har precis varit på arbetsintervju på smygehemmet. de e ett äldreboende utanför trelleborg. har fått ett sommarvikariat där hela sommaren. ska bara jobba nätter och det har jag aldrig gjort innan. kommer nog vara ganska skönt nu över sommaren. man e ju ledig mycket mer och så har man hela dagen på sig att sola oxå :)
Det blir nog bra!

pallar inte ens tänka på skolan, försöker att ta en sak i taget och nu e det bara visningen jag fokuserar på.
men direkt efter den så börjar alla proven igen. fan vad man blir stressad av de!

vi hade utvecklingsamtal igår och de gick bra. alla lärarna hade sagt att jag var jätte duktig och att jag skulle fortsätta på samma sätt. men jag måste börja tro på mig själv och inse att jag faktiskt kan!

snart kommer helen hit, jag ska färga hennes utväxt. sen ska jag lämna tillbaka ett paket, ner i stan och köpa det jag inte hann igår och sen ska jag hem till jenny å passa zion en stund medan hon städar.

sen kommer min älskling hem. idag ska jag göra han fin i håret, kan verkligen behövas. han tycker de e skit drygt å få slingor å klippa sig men nu va de för längesen. han ser ut som ett troll.. sen blir de nog fredagsmys!


fan vad jag känner mig glad idag :)


Lillplutten. bara några dagar gammal



å just de. jag ska bli fadder åt zion. ska stå framme i kyrkan och läsa en dikt... aaaa fan fick reda på de igår. jag döööör! hatar verkligen och stå framför folk å prata.. måste öva som fan så jag inte stammar ihjäl mig!!
sofie ska bara hälla upp vatten i den skålen. lyckosten!

tjena tjena!

oj vaknade för en stund sen.. jobbit å sova bort hela kvällen, nu kommer jag inte kunna sova i natt :(

ledig på fredag.. gutt som fan!  ska färga en kompis hemma och sen ska jag bara ner å slänga i en toning på jenny på praktiken, de e många som ska till lund tydligen. det e väl ända staden som firar valborg tror jag.. hade vatt trevligt och åka in en runda.

det blir ju upp tidigt på lördag för då e det dax för Zions dop. ska fixa jenny och johans hår på förmiddagen oxå så då får man ju se till att va pigg.

längtar till måndag! då e de EGEN HÅRVÅRD. äntligen, hatar min utväxt, de e ju så man spyr! ska bli ännu ljusare. en kall fin blond färg har jag tänkt. sen vill jag klippa mitt hår. har sparat å sparat nu men de växer ju aldrig.. denna längden e fruktansvärd.. får se va de blir av de :)



Skolan!




Nu har paulina gått hem. har fixat å trixat med amys "boll", äntligen börjar de kännas som att de kommer att gå bra trotts allt! de e faktiskt kul att pyssla!

skolan var så seg idag, alla var helt trötta. har kammat in våra cocktail dockor hela dagen.. de e kul men inte en hel dag!!




Här e min docka! har färgat henne lila sen ska jag bleka upp topparna på henne.




Hon ser inte klok ut i fejjan men ska sminka henne, på med lösögonfransar och smycken sen såå :)


Sofie och Elin


Madde och Johanna


Sandra






ska ner å hämta tvätten nu... go natt!!!

???

Asså jag fattar mig inte på denna blogg.. var tvungen å spara snabbt innan nått försvann men jag la upp många bilder men de va bara dessa som kom upp...

kan man inte ladda upp mer än en i tagen.. drygt som fan ju... !

Otursdag!!

dagen började rätt bra, kom till skolan men gick ganska snabbt igen för att åka in till stan å kolla grejer till visningen. hittde bara ett hårband som jag inte vet om jag kommer använda men men. de va skönt å va i från skolan ett tag å bara kolla i affärer med mina underbara klasskompisar.

sen fick vi åka tillbaka och jag har stått i receptionen idag vilket innebär att jag måste vara kvar tills alla är klar med sina kunder så jag kan räkna kassan.. blääää. skulle vara på middag hos tobbes mamma kl. 5 men kom inte ifrån skolan för än kvart i. åkte till centralen och såg att där stod en buss. kutade fram men näääää han bara stänger dörrarna och kör idioten!!! skulle gå en buss om 5 min igen meeen näää 3 bussar i rad kom inte så jag var inte hemma för än kl.6.. åhh låter kanske inte så jobbigt men de e störigt när man bara vill hem och har brottom till och med...

jaja helgen var jätte ball.. hade trevligt hos susanne och skit kul på etage. ville verkligen inte hem när vi var tvugna att kuta till bussen 10 över 3. de va fan på håret vi kom med sista bussen.. hade vatt lagom drygt å vänta på morgonbussen... hade nog blivit en taxi hem i så fall.. ööööhhh de värsta var att bakom sofie och malin satt de en kille som spydde rätt ut, så jävla äckligt!!! fan de stank som fan i hela bussen, höll nästan själv på att spy av de.. vi fick ju så klart flytta fram några steg så de inte skulle rinna på fötterna..

i morgon ska jag träffa paulina å planera mer :) har kommit på lite nya saker nu..



söta farmor får slingor i håret :)



Fredag!

haha nu ska inte detta " fredag" stå kvar lika länge som sist..

jag å älskling har storstädat hela lägenheten nu, eller vi e snart klara.. skönt å lägga sig i en nybäddat säng å titta på en skräckfilm sen.

jag har haft kunder hela dagen på praktiken idag. alla har varit jätte nöjda och de har kännts så himla bra!

i moegon bitti bär de av till farmor med lida och jenny. jag ska sliga å färga hennes hår sen ska vi ner och shoppa kläder till famsan! hoppas på att jag hittar nått fint till i morgon oxå.

För i morgon ska vi på födelsedagsfest hos susanne i lund.. sen blir de utgång.. känner på mig att de kommer bli sjukt kul :)

nu ska jag gå en runda med iza...

Hjälp!

behöver föresten hjälp med min design på denna fula bloggen... någon som kan?

åhhhh..

satan va trött jag eeee, har hållt igång hela dagen. först skolan, efter skolan åkte jag och sofie i min klass för att köpa löshår till visningen. köpte lite men måste verkligen köpa mer! det står helt still i mitt huvud nu, allt jag tänker att jag ska göra verkar bli mycket svårare än jag trott.

har varit med paulina nu ikväll å planerat lite och testat uppsättningen på hennes hår..
-paulina, jag får fan inte till de jävla nätet.. haha men jag ska ha de, ger mig icke!

i morgon e de praktik som gäller 10- 18. ska vara på salongen själv hela dagen. har bara 3 kunder så om det är någon som behöver fixa håret så e de bara att ringa på 0738447181 eller bara komma ner till studio extreme trelleborg.

måste egentligen tvätta håret idag men pallar inte. får duga med torrshampoo i morgon bitti...

go natt!!!!

I´m back!

Återskapade min gamla blogg, rätt kul å läsa gamla inlägg :)
Nu ska jag verkligen försöka uppdatera mig oftare. Fick lite klagomål av mina vänner i fredags. ja man blir ju irriterad när man går in på en blogg dag efter dag och alltid ser samma rubrik.. så sorry!

Håller på för fullt att planera inför vår visning som vi ska ha den 21a maj. vi ska fixa 2 modeller, en kvinnlig artist och en london fashion modell ( en trendig frisyr). Min artist är Amy Winehouse som Paulina ska vara och till london fashion ska jag ha kusin susanne. Det kommer bli riktigt kul men samtidig så jävla nervöst!

I morgon efter skolan ska jag köpa löhår sen ska jag hem till paulina och öva på uppsättngen. hoppas det kommer gå som jag har tänkt!


Amy Winehouse

 
Söta Paulina <3



Susanne kusin <3



RSS 2.0