God morgon

Sitter på bussen nu. Det var faktiskt inte så svårt att komma upp i morse. Skönt! Ska jabba med Sofie från 2-4 idag :) jätte kul! Blir hämtad av Tobbe kl 4 så jag slipper ta denna jäkla bussen hem. Till helgen vankas de fest och utgång :) känns som de var längesen jag var ute å dansa, är jätte sugen :) Ha en bra dag!

Utkast: Maj 18, 2011

Funderar på om jag ska asa mig upp ur sängen och kolla på big brother i vardagsrummet eller om jag ska skita i de å försöka somna tidigt :/ Ska jobba extra i Smyge i morgon så börjar kl. 7-16. Måste ta bussen ut där för ingen kan låna ut sin bil :( och så ska jag gå å lämna iza hos mormor innan. Bläääää! Kommer vara död! Nää nu går jag upp.. Kan ju inte missa bb

Go kväll :P

Sitter hos Paulina å kollar på kniven mot strupen som är i Trelleborg :) haha.... Vi har oxå ätit pannkakor med nutella, mums :)

Heeeeejj!!!

Vilket mys väder det är idag. Ville bara sätta på en film i stället för att traska i väg till jobb.
Men nu sitter jag här och käkar frukost, det är bara jag och Iza här nu. Snart kommer praktikanten oxå.


Jag har visst slutat röka. Har inte rökt sen i lördags :) Riktikt jobbigt är de!!!!!!!!! Har köpt snus i stället så får ta de nu i början när det är som värst.. Har nog redan gått upp några kg.. Äter massa godis och skit heeeela tiden!! :(  Åhhh vill inte bli feet!
 
Har slutat eftersom jag måste spara pengar nu för vi ska till Thailand i februari. Jag, Tobbe, Sofie o Simon och Jonte o Paulina.. Det ska vi så himla kul! Längtar ihjäl mig!



Ko-släppet i Skurup :) Haha det var kul å se.. Men Iza fick en stöt av elstängslet och skrek i flera sekunder. Min stackars bebis. Ser ni så ledsen hon ser ut




A9

RSS 2.0