<3

Har äntligen beställt Iphone 4... längtar tills den kommer men tyvärr 4-6 veckors leverans tid. Riktigt drygt!

Hoppas på att någon är sugen på att åka in till malmö och shoppa i helgen......................?

Tråkigt att jag går så länge i skolan så man inte har tid och ork att träffa vänner och familjen på kvällarna.. :(






Modeller?

Kollar fångarna på fortet och käkar massa godis... har ju 1 kg lösgodis kvar, inte bra!

Var en dryg dag i skolan. Tränade kort fest frisyr på docka. Jag suger på de, kände mig helt värdelös idag. Men vem fan vill kunna sånna tant frisyrer. Jag vill lära mig coola frisyrer som man kan ha använding för..
Imorgon ska vi ta kunder alla fall. Ska bli mycke roligare!

Behöver en massa modeller:
Brölloppsuppsättning och festuppsättning långt hår
fest friryr på kort hår
skäggklipp
kort kreativ klipp
långt kreativt klipp
gradering/ page klipp
mode herr klipp
klassisk herr klipp

Så om ni vill ställa upp så hör av er. Det är så klart gratis ;)


Sovmorgon :)

Nu blir jag snart hämtad av Johanna... Vi kör ju till skolan denna terminen, så jäkla skönt! spyr verkligen på bussen!!! Idag börjar vi kl. 2.. jätte skönt med sovmorgon faktiskt :)

Har haft en riktigt rolig helg. I lördag var vi först nere i öl tältet sen gick vi till kristall.. typ alla i trelleborg var ute. Skit rolgt!!

Igår gick jag, tobbe, paulina och jonte och åt frukost på mc donalds. det var innan jag kom på att vi skulle på kalas hos mormor så vi fick köra direkt dit där och då blev det smörgås tårta och efterrätt.. häll på att spy så mätt jag var.. men gtt va de!!
sen hade vi 4 mysdag hemma hos oss. hyrde 3 filmer och köpte typ 2 kg. lösgodis och bara låg i soffan hela dagen. riktigt härlig söndag! beställe upp pizza oxå senare på kvällen. hemkörning,, haha så pinsamt eftersom pizzerian ligger bara runt hörnet.. :)



Palmfestivalen!

Fullspäckad vecka har de varit. Har gjort något varje dag efter skolan. Färgat håret på Paulina och Johanna, varit på malmö festivalen och praktiken igår. Nu är det palmfestivalen denna helgen... wiihhoo :)  
Efter att jag slutat igår så gick jag till istanbull där hela gänget satt på uteserveringen och väntade. Vi skulle äta där men det var så sjukt lång kö så vi gick och åt på festivalen i stället.
Sen gick vi till öltältet och drack, sjöng och dansade till Perikles.. haha. dom har man ju inte sett så många gånger :) men dom livar verkligen upp alla! Vi hade jätte kul där men gick ändå hem ganska tidigt för vissa skulle upp tidigt idag.
Men idag kör vi igen. Öltältet sen kristall. Ska snart blanda mig en god drink.. mumms


Jenny och Zion var hos mig igår på salongen och fixade håren :)





igår i öltältet



haha fy fan höll på att dööö när vi såg denna mannen


I skolan, johanna tränar frisyr på mig :)


Sofie och Simon på malmö festivalen



Jag och Paulina på malmö festivalen


Go natt...

Nu får jag väl försöka sova. Kan bli svårt eftersom jag sovit hela kvällen :(

I morgon ska jag fixa Paulinas hår. Färga och slinga det, kommer nog bli fin fint!


Måndag!

Så nu väntar jag bara på att tobbe ska komma hem, maten är klar. Har lagat Thai gryta.. skit god! Jag e så himla hungrig!!!

Första dagen i skolan idag. blev inte så länge. mest information å sånt. Kommer bli långa dagar denna terminen. På måndagar går vi från 2 - 21 och dom andra dagarna 10 - 18. Nu har vi flyttat in till en ny salong som ligger brevid vår gamla. Det känns bra. Helt nytt och fräsht.

I morgon har vi egen hårvård. Jag som precis färgat min utväxt, typiskt! Men i morgon ska jag bli mörkare, ska göra massa bruna slingor i olika nyanser och sen ska jag beställa hår till hårförlängning. Hoppas det blir bra!

Igår var jag och Tobbe inne en sväng på malmö festivalen och käkade langos. Lika gott som vanligt. Måste äta det en gång till denna veckan minst.. hehe

Kräftskiva

Alla ska tydligen på kräftskiva idag, åhh jag som älskar kräftor. :( :(
Körde Tobbe och Åge till smith innan. Dom ska oxå på kräftskiva.


Många gamlingar som är ledsna för att det är min sista natt i natt. Tror jag passar ganska bra med att jobba inom vården för jag bryr mig verkligen om dom gamla.  


I morgon ska vi in till malmö alla fall. Jag vill kolla på Lars winnerbäck. Får se om tobbe oxå vill.


har prcis kollat på Remember me. den var bra, jätte sorglig :(




Ha en bra Lördag kväll allesammans :) pusssss




Fredag!

Jag och mamma har hårvårdsdag.. färgar håren på varandra. jag gör bara min utväxt, den gör mig galen.
Men snart ska jag bli mörkare igen, trivs inte i att vara så här ljus... ser ju ut som en fjortis.. hehe..

När vi e klara ska jag hem till lilla mormor och klippa henne, sen vet jag inte vad som händer..
Måste hinna sova en stund oxå innan jobb. Usch känner inte alls för att jobba inatt. Inte när det är så här fint väder. Tänk så mysigt det hade varit att åka in till malmö festivalen.. åhh!

Mys!

Kom precis hem från Sofie. Efter att vi ätit den goda soppan så åkte jag, sofie, paulna och anna ner till hemmakväll och hyrde film och köpte ben och jerry glass..




sjuk film, har sett den innan men den är bra fast sjuuk!



Recept!

Här har ni receptet på skaldjurssoppan.. värt att testa :)




2 st stora rivna morötter
1L vatten
1 1/2 fiskbuljongtärning
1pkt kräftost 400g (ej lätt)
1 burk creme fraiche(kokbar)
dill
peppar
Garnera med crabfish och räkor

riv morötterna grovt, bryn i smör. Häll på vattnet och fiskbuljongtärningarna, koka upp. Häll i kräftosten och creme fraichen. Hacka dill och häll i. Häll på räkorna precis innan srvering.

jag brukar ta både räkor, kräftstjärtar och crabsticks..

Hos Sofie...

Är hos Sofie nu... vi har glömt handla vitlöksbröd så får väl sticka iväg nu å fixa de..

Vaknade halv 6 i morse, skit trött nu :( tobbes wake up light kvittrar och lyser upp hela rummet. skit störigt när man e ledig! ångrar nästan att jag gav honom den..

tror jag ska dricka lite vin till maten sen, blev litta sugen på de! på fredag börjar malmö festivalen. men jag jobbar ju.. men ska ju vara i malmö hela veckan så då ska de ätas langos, de e såå gott! hoppas på att någon vill åka in nästa helg, fast då är de palmfestivalen här oxå så fåår se vad som händer!


gammal bild på mig och emma som låg på snuffs dator

öööhhh...

usch vilken tråkig dag! är så uttråkad. vill bara göra nått kul. ska nog snart gå hem till sofie och simon å spela spel eller nått! hatar verkligen när man har tvätte dag och måste sitta hemma hela dagen... ööhhhh

i morgon ska jag och mamma köra till farmor och hälsa på. måste hämta mina saxar hos henne som hon råkade få med sig hem efter att vi var i höör.

sen ska jag hem till sofie, vi ska laga mat till våra killar. skaldjurs soppa. världens godaste!


har beställt kläder på nelly, sånt man gör när man blir uttråkad!




Saknar!

Min hårförlängning.... vill göra de igen!



Ledig!

sov till 20 över 11 idag, måste vara för att jag vänt på dygnet. brukar aldrig kunna sova så länge.

nu käkar jag frukost, mannagryns gröt med sylt och mölk och kaffe till de.

när jag är ledig blir jag så seg! fastnar alltid framför datorn, speciellt om jag inte har nått planerat. men idag har vi tvätte tid och sen ska jag förlja med sofie och hanlda kl. 3 inga roliga saker men man blir alla fall tvungen att asa sig in i duchen.. i kväll kommer nettan och ska klippa sig!

på måndag börjar ju skolan och denna terminen kommer jag att vara på praktiken varje torsdag! STUDIO EXTREME i trelleborg, så boka gärna tider hos mig för halva priset ;) 0410-10101 eller på min mobil 0738-447181.
behöver verkligen så mycke kunder som möjligt denna terminen för sen börjar jag jobba!


fan vad jag önskar jag hade 10 000 kr att shoppa för just nu!!!






Översvämning!

så nu e jag ledig några dagar.. jobbar fredag och lördag natt oxå! ganska skönt att jobba helg faktiskt. slipper göra av med pengar och så tjänar man extra. och så går det massa filmer på nätterna då. brukar köpa med mig en godis påse och bädda ner mig i fotöljen, det är mysigt :) men man har ju ett stort ansvar. det är verkligen inte alla nätter som är lugna. ibland larmar dom som galningar!

var hos mamma innan och lämnade hennes bil. hon hade haft översvämning i källaren. där hade varit över en meter med vatten. allt hade flytit omkring och var helt förstört så nu har hon fåt köra allt till tippen.. helt sjukt vad det har regnat idag. redan i morse när jag körde hem från jobbet var det översväning på gatorna, det har tydligen varit värst här i trelleborg.

nu ska jag sätta på en film och äta naturgodis, så jävla gott!

Utgång!

det blev utgång i lördes till slut. vi kunde bara inte bestämma oss men vid 11 tiden kom paulina hem till mig och vi började dricka å snacka skit, bestämde oss för att gå ut och sen kom anna oxå hemn till mig... allt blev så sent bara. var inte på kristall för än kl.2 och dom stänger 3 haha men de va kul och efteråt gick vi så klart å käka natta mat. kom inte hem för äns 4... då låg en däckad tobbe i sängen på mitt täcke och det gick verkligen inte att rubba honom.

igår sov jag hela dan. så fort jag vakna försökte jag somna igen eftersom jag skulle jobba natt.. fick tvinga mig upp ur sängen kl.7 på kvällen sen körde tobbe mig... natten gick allafall snabbt! nu är det snart dax för jobb igen.. känns som man bara hinner vakna sen ska man jobba igen.. har 3 nätter kvar nu..kommer sakna gamlingaran faktiskt. fast jag ska försöka jobba varannan helg nu sista terminen. kan behövas lite extra pengar ;)



utgång eller hemmakväll?

åhh jag kan fan inte bestämma mig.. men vädret säger ju verkligen att man ska stanna hemma... fyy fan vad de regnar/åskar/blixtrar... kom precis en sån smäll, hördes som de slog ner hos grannen typ. kan inte va långt ifrån alla all.. gatorna är helt översvämmade...

var ju i höör idag på marknaden. vi hade jätte tur med vädret för där var de uppehåll.. träffade tove, maddo, jocke å lille lukas maddos bebis, såå jävla söt han e :)

Dax att börja skriva igen!?

Idag är jag ledig. helt underbart! har till och med tid att sitta vid datorn :)

jenny, johan och zion var precis här och hälsade på. klippte jenny och mös med zion. han har blivigt jätte stor nu sötisen!

igår var jag hemma hos paulina. hon bjöd på mat, bakad potatis och en jätte god röra.. mummsigt! sen kollade vi på film, Mamma mia. har aldrig sett den innan men den var jätte bra!

i dag blir de nog film kväll med tjejerna tror jag och i morgon ska jag upp till Höör. det är ju höörs marknad och så får man passa på att hälsa på pappsen bla. sen är de jobb på söndag som gäller..

annars då.. jo snart börjar skolan igen. har haft en helt underbar sommar.. jobbat, umgåts med finaste vännerna och festat en hel del... fööör mycke :/








RSS 2.0