Söndag!

nu var midsommar över, den blev verkligen lyckad. vi hade en jätte rolig dag/kväll/natt... alla var verkligen på toppen humör. inga skandaler heller faktiskt!
tobbe och jag var klara med alla förberedelser och tog oss en öl och väntade på att folket skulle dyka upp en efter en men kl. 15.00 kom dom allesammans på rad. dom hade möts upp inne hos shyllert precis huset brevid. jag fick en jätte fin bukett blommor men missade helt att där satt ett kuvert i. efter några timmar kommerr tobbe ut i köket och undrar vad de e för blommor och jag sa att vi hade fått dom. han hittade kuvertet där det låg ett present kort på isatnbull på 600kr.. så himla gullgt! haha tala om att jag kände mig dum!. typiskt mig!  dom andra undrade nog varför vi inte sagt något :/

grabbarna hoppade direkt i poolen och spelade vollyboll, rent vilda. fick fylla på poolen flera timmar dagen efter..
sen var det dax att gå till fotbollsplanen och spela brändboll.. riktigt kul..har inte spelat det sen jag gick på fridids... igår hade alla sån träningsverk så dom knappt kunde gå..

sen blev det midsommar mat.. jätte gott! hur mycket mat som helst..  alla hade tagit med sig lite var, eller inte lite, väldigt mycke för dom var rädda att det inte skulle räcka. har käkat det både igår och idag oxå.. mumms!

igår var minde kul. tog oss nästan hela dagen att städa undan här..  fy fan vad mycke skit här var överallt! det värsta var att vi hade samlat en stor full sopsäck under hela dagen som stod ute på natten. på morgonen när vi gick upp så hade fåglarna varit där å pickat i sönder hela jävla säcken så det låg sopor i hela trädgården och polen.. överallt!!! extra jobb jaaa...

idag har vi haft tobbes farmor, mamma, bror , mormor och hennes man här. vi har solat och badat å bjudit på mat och jorgubbar med glass.. jätte mysigt!

i morgon ska jag jobba min första natt. eller jag ska gå brevid mån och tis sen på fre, ska jag jobba själv... jag hoppas verkligen att jag kommer klara av att jobba natt.. hoppas att det finns mycket att göra annars kommer jag decka.. och de hade ju inte varit bra!

hoppas jag är helt frisk i morgon. har ju varit sjuk nu i flera dagar. feber och jätte ont i halsen. idag har min näsa runnit hela tiden.. hatar de!!! 

ska lägga in bilderna från midsomma på facebook snart, vet bara inte om denna lilla datorn pallar med att jag tömmer min camera här. har flera hundra bilder cameran  nu.. flera fester och avslutningen i skolan mm. 

annars får jag vänta tills vi kommer hem. om en vecka i morgon.. tiden går så himla snabbt.. vill bo här för alltid!!!

nu ska vi sätta på en film... go natt!!!

  

jäkla moln!

idag är det helt molningt :(
jaha vad ska man då göra?? sätta sig å leta upp snapsvisor kanske och ringa massa viktiga samtal.. ska ringa polisen och göra en polisanmälan...!! orka!! men måste..

lägger in lite bilder sen...

ojojoj...

detta var på tiden..

just nu befinner jag och tobbe, iza och per ute i gislövs läge. vi passar tobbes mosters hus och hunden per.. hahah vilket namn på en hund va? en mopps e de.. fast han beter sig som en gris..han ligger här brevid nu å snarkar som faan...jätte gullig:)
värsta lyx huset e de, ligger längst ner vid havet med pool å allt! helt underbart att bo här nu när man e ledig.. 2 veckor ska vi va här. idag var faktiskt första dagen på mitt sommarlov som jag bara kunde ligga och sola och njuta av. har fan varit nått varenda dag sen jag sluta skolan.

idag var sofie simon och chippen här ute.. haha chippen e så rolig. han hoppar i poolen hela tiden sen får han panik för han hittar inte trappan. så de gäller verkligen att passa honom hela tiden. men han e grym på att simma :)

i morgon kommer nettan och sofie ut å solan med mig.. skönt att jag slipper va här själv när tobbe jobbar... vi ska bli så bruna och så ska vi färga håren på varandra. jag på nettan och sofie, och sofie ska färga mitt... sofie e faktiskt min favorit frisör när det gäller att färga. har lärt henna allt jag kan.. hehe, nä men det blir faktiskt alltid bäst när hon gör de!

på fredag är de midsommar :) längtar!! vi ska fira det här ute med massa vänner 18 st blir vi.. riktigt kul ska de bli.. ska spela brändboll, kubb, bada i poolen äta midsommar mat, sjunga snapsvisor och dricka massa gott!!!
hoppas på skit fint väder.. de får alla fall inte regna..







Ledig!

ligger i sängen å funderar på vad jag ska göra idag. bull väder ju :(

jag ska ner i stan sen med sofie allafall och så tänkte jag gå ner på salongen och se om nermina har tid att färga mitt hår.. ser inte klokt ut nu...

igår var jag hemma hos jonte och paulina. höll på i flera timmar med att ta ut paulinas extansions. jonte lagade jätte god mat och så var han iväg och handla mjukglass till oss, så gulligt. 

jag vill handla kläder!!! har knappt handlad nått på flera månader. 

 
nu ska jag gå upp.. åhhh här e så fint och nystädat hemma. härligt!!!

!!!



Bästa låten. vår london fasion låt på visningen ;)

Hoj!

haft fullt upp som vanligt, inte haft tid med detta....

har ju haft prov varje dag i skolan nu.. det har faktiskt gått jätte bra. jätte nöjd med klippningarna på klippproven i måndags. jag e tydligen jätte bra :) hehe om man får skryta ;)

igår gjorde jag hårförlängning på tobbes mamma, fan va kul de e. blev skit snyggt! nu vill jag bara börja jobba!

om ni e sugna på att göra hårförlängning så säg bara till!
jag gör med vax hemma.

i morgon är det sista dagen i skolan innan sommarlovet. sista provet.. äntligen! avslutningsmiddag på tisdag sen bara.

i lördags satt jag, sofie, paulina och simon på vår ballkong. vi drack drinkar och lyssnade på musik. jätte mysigt!
dock blev jag så bakfull så jag låg i sängen hela söndagen och missade all sol :( så går de när man blandar en massa. har ju så mycke gott å dricka hemma nu sen vi var i tyskland.












Oj de blev många :)


sjuk!

mår mycke sämre nu.. har jätte ont i halsen :(

så typiskt, vill bara hitta på nått kul men har ingen ork.. får väl titta på talang finalen då.. :(

Lovley!

guuud va varmt de e redan, synd man ska vara inomhus hela dagen :( ska snart gå till mormor och lämna iza sen e de praktik som gäller. ska på medicinutbildning idag oxå så jag får deligering tills jag börjar jobba.

sååå härligt att kunna gå med shorts nu. låg en stund på stranden igår efter skolan typ 1 och en halv timme, fan va man fick färg. brände nästan mig.. tänker ligga på stranden i helgen oxå så man blir litta brun.

i morgon åker tobbe till göteborg och ska kolla på green day med grabbarna. kommer kännas konstigt att sova själv. hoppas på att någon vill komma och sova över..

jag har blivit sjuk oxå... skit tjock i halsen och förkyld. hoppas de släpper tills i morgon.. hade vatt gutt å gå ner å sätta sig på uteserveringarna och dricka en öl...


söte Zion <3
RSS 2.0